Πολιτική επιστροφών

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ – ΔΩΡΕΑΝ

Κάθε πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει  το προϊόν που παρέλαβε εντός 15 ημερολογιακών ημερών χωρίς κανένα απολύτως κόστος και να ζητήσει την αντικατάστασή του με άλλο μέγεθος ή άλλο προϊόν. Για επιστροφές εντός Ελλάδας και Κύπρου δεν υπάρχει επιβάρυνση με έξοδα μεταφορικών, αρκεί να χρησιμοποιηθεί η  μεταφορική εταιρεία που θα σας υποδείξουμε. Για επιστροφές από το εξωτερικό τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν αυτόν που κάνει την επιστροφή.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ – ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας στις ακόλουθες περιπτώσεις: 
α) Πριν γίνει η αποστολή του προϊόντος .Η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση  info@gafashion.gr.
β) Μετά την παραλαβή του προϊόντος μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για υπαναχώρηση, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παραλάβατε το προϊόν. 

Διευκρινίζουμε, ότι για να προχωρήσετε σε δωρεάν επιστροφή προϊόντος θα πρέπει το προϊόν να βρίσκεται στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκε χωρίς φθορές και να είναι πλήρες, εντός της αρχικής του συσκευασίας. Όλα τα υποδήματα θα πρέπει να δοκιμάζονται σε τάπητα για την αποφυγή φθορών. Επίσης, το προϊόν που επιστρέφεται θα πρέπει να συνοδεύεται και από όλα τα απαραίτητα νόμιμα παραστατικά που λάβατε με την παραλαβή του. 

Εφόσον επιλέξετε να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης και ζητήσετε την επιστροφή των χρημάτων σας, θα σας επιστραφούν τα χρήματα στο σύνολό τους εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που γίνεται η ακύρωση της παραγγελίας σας.

Σε περίπτωση παραλαβής δώρου, είναι δυνατή, ΜΟΝΟ, η αλλαγή του προϊόντος με αντίστοιχο ίσης ή μεγαλύτερης αξίας πληρώνοντας τυχόν διαφορά που θα προκύψει από την αλλαγή.

Scroll to Top

Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε...